top of page
Huset Havs ledige stillinger.jpg

Ledige stillinger

Du kan se hvilke ledige stillinger der er her. Selvom vi ikke søger, så er du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os!

Kan du arbejde i et køkken med gode råvarer, smil og energi midt i naturen?

Så tilbyder HAVS en ’Løkkendarisk’ stilling som køkkenassistent til et af vores tre selvstændige køkkener i Løkken og Nørlev.

HAVS er omdrejningspunktet for lækker mad, god stemning og ikke mindst Vesterhavets bedste surfmiljø. Det er lige præcis stemningen, vi vægter højst i vores restaurant, café og foodtruck - flankeret af gode råvarer og venligt personale.

Vi søger en køkkenassistent, der har mod på en alsidig og spændende hverdag, hvor arbejdsmiljø og god personaleledelse vejer lige så tungt som et godt menukort. Hos os handler det ikke om førsteklasses serveringer i hæsblæsende tempo, men meget mere om oplevelsen af at skabe lækre madoplevelser med havet som nabo.

Har du lyst til at ride med på vores bølge?

- Kan du drive et køkken på flade fødder? 
- Kan du køre service og har erfaringer med dette? 
- Kan du lave alle forberedelser inden service?
- Kan du lede og fordele opgaver?
- Har du overblik, og kan du arbejde selvstændigt? 
- Og har du en god og smittende energi, er positiv og har masser af gå-på-mod? 

Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Vi søger dig som kan træde til snarest og hjælpe os 30 – 37 timer om ugen året rundt og som elsker livet i vandkanten og i naturen. Du skal være med til at gå forrest med sunde og gode initiativer, og så skal du være autentisk, oprigtig og realistisk.

Grundlæggende skal du vægte det sunde og langsigtede arbejdsliv højt, hvor du til inspirationen for vores ansatte viser, hvordan et virkelig godt arbejdsmiljø bør være.

Og så det praktiske
Vores køkkener er henholdsvis en cafe i Nørlev, samt et madhus og en foodtruck i Løkken. Sommeren er vores højsæson, hvor der er tryk på, og vi er som regel 30 – 40 personer tilknyttet vores madforretninger i denne periode. Der er mere stille i ydersæsonen.

Du behøver ikke kunne fremvise et omfattende CV for at være med på holdet.

Hvis du har den rette indstilling og mindset, så giv lyd. Måske kan vi sammensætte funktionen på en ny og spændende måde, hvis du ønsker mere ansvar og udvikling.

Hvis du har spørgsmål eller brug for mere information, så tag meget gerne fat i Jonas Brix på tlf. 27605098.

Send en kort motiveret ansøgning og dit CV til os snarest muligt på info@husethavs.dk

Vi glæder os til at møde dig.

bottom of page