AFTEN
HAVS’ 3 retters menu
Forret
Stegt vesterhavsfisk med brunet smør sifon, dild & fennikelsalat.
Hovedret
Rosa stegt okse med stegte beder, sprød croquette af nakkefilet, ristet nødder, selleripure, rødvinsauce & ristet kartofler.
Dessert
Æbletærte med variation af æble, saltet karamel & earl grey is.
375 DKK
Forretter
Vesterhavs Ravioli - med gulerodspure, ristet fennikel, panchetta & fiske fumét 140 DKK
Vegetar - Confiteret knoldselleri, selleripure, vesterhavsskum & ristet solsikkekerner. 125 DKK
Stegt vesterhavsfisk med brunet smør shifon, dild & fennikelsalat. 130 DKK
Hovedretter
Schnitzel af svinemørbrad, med fritteren kapers, syltet citron, peberrod,
brunet smør & ristet kartofler. 230 DKK
Stegt Torsk, selleripure, bagt rødbede, brunet smør hollandaise & ristet kartofler
(kan laves til vegetar). 225 DKK
Rosa stegt okse med stegte beder, sprød croquette af nakkefilet, ristet nødder, selleripure, rødvinsauce & ristet kartofler. 235 DKK
HAVS Burger med cheddar ost, bacon, estragoncreme, syltet løg & agurk. 175 DKK
Desserter
Creme bruleé med brombær sorbet & basilikumsukker. 95 DKK
Udvalg af danske oste med sprødt & sødt. 95 DKK
Æbletærte med variation af æble, saltet karamel & earl grey is. 95 DKK
BØRNE MENU
Sprødstegt fiskefilet med fritter, grønsager & hjemmelavet remoulade. 85 DKK
3 kugler is med crunch &chokolade. 75 DKK
Vi tager forbehold for ændringer af indhold og priser i menuen