AFTEN

HAVS’ 3 retters menu

Forret
Stegt vesterhavsfisk med brunet smør sifon, dild & fennikelsalat.

Hovedret
Rosa stegt okse med stegte beder, sprød croquette af nakkefilet, ristet nødder, selleripure, rødvinsauce & ristet kartofler.

Dessert

 Æbletærte med variation af æble, saltet karamel & earl grey is.

375 DKK

Forretter

Vesterhavs Ravioli - med gulerodspure, ristet fennikel, panchetta & fiske fumét  140 DKK

Vegetar - Confiteret knoldselleri, selleripure, vesterhavsskum & ristet solsikkekerner. 125 DKK

Stegt vesterhavsfisk med brunet smør shifon, dild & fennikelsalat. 130 DKK

 

Hovedretter

Schnitzel af svinemørbrad, med fritteren kapers, syltet citron, peberrod,

brunet smør & ristet kartofler. 230 DKK

Stegt Torsk, selleripure, bagt rødbede, brunet smør hollandaise & ristet kartofler
(kan laves til vegetar). 225 DKK

Rosa stegt okse med stegte beder, sprød croquette af nakkefilet, ristet nødder, selleripure, rødvinsauce & ristet kartofler. 235 DKK

HAVS Burger med cheddar ost, bacon, estragoncreme, syltet løg & agurk. 175 DKK

 

Desserter

Creme bruleé med brombær sorbet & basilikumsukker. 95 DKK

Udvalg af danske oste med sprødt & sødt. 95 DKK

Æbletærte med variation af æble, saltet karamel & earl grey is. 95 DKK

 

BØRNE MENU


Sprødstegt fiskefilet med fritter, grønsager & hjemmelavet remoulade.  85 DKK
3 kugler is med crunch &chokolade. 75 DKK

Vi tager forbehold for ændringer af indhold og priser i menuen