havs Aften
17:30 - 20:30

HAVS' 3 RETTERS MENU
FORRET
Stegt kulmule med variation af græskar samt lun græskarsuppe
HOVEDRET
Rosastegt okse med braiseret bryst, knoldselleri, jordskokker, ristede kartofler,
luftig kartoffelskum & rødvinssauce
DESSERT
Karamelliseret æblekompot med saltet kiks, creme fraiche, karamel, blegsellerisorbet & marengs
325 kr.
FORRETTER
FISKESUPPE
HAVS cremet fiskesuppe med terrin af torsk, stegt jomfruhummer, årstidens grønt & urter
140 kr.
Kulmule
Stegt kulmule med variation af græskar samt lun græskarsuppe
115 kr.
Svinekæbe
Braiseret svinekæbe med sæsonenes kål, luftig kartoffel & svampeboullion
135 kr.
HOVEDRETTER
Vesterhavsspætte
Steg vesterhavsspætte med tyttebær, persillesauce & urtekartofler
210 kr.
RIBEYE
300 Grams marmoreret ribeye med gulerødder i variation, sauce bearnaise & pommes frites.
255 kr.
okse
Rosastegt okse med braiseret bryst, knoldselleri, jordskokker, ristede kartofler,
luftig kartoffelskum & rødvinssauce
215 kr.
JÄgerschnitzel
Jägerschnitzel af dansk frilandsgris med kantareller, peberrod, brændt citron, kartoffelpandekage & smørsauce
210 kr.
vegetaren
Stegt knoldselleri med vesterhavsskum, årstidens grønt & urtekartofler
175 kr.

DESSERTER
GATEAU MARCEL
Med sprød kiks & passion is.
95 kr.
CREME BRULEE
Med Tahiti vanilje & hjemmelavet hindbær sorbet.
95 kr.
karamelliseret æblekompot
med saltet kiks, creme fraiche, karamel, blegsellerisorbet & marengs
95 kr.

FOR DE SMÅ SURFERE
paneret kylling
Sprøde grøntsager, pommes frites & ketchup
85 kr.
Fiskedeller
med sprøde grøntsager, hjemmerørt remoulade & rugbrød
75 kr.
Vi tager forbehold for ændringer af indhold og priser i menuen